Žarko Zrenjanin Általános Iskola
Székelykeve
A web-oldalt készítették: Szatmári Mihály, Borsós Attila; Fotók: Szatmári Mihály, ifj. Csóti Imre - Gusztáv Digital,
Ferenc István és Kerekes Viktor
Elöadást  a közbiztonságról

A kovini rendörség képviselöi dec. 8-án az ötödik osztályos tanulók számára elöadást tartottak a közbiztonságról. Az elöadás témái a bűncselekmény példái és következményei, a kábítószerek használata és annak veszélyei valamint a közlekedésben való biztonságos részvétel voltak.


Karácsonyi műsor

"Az égen csillag ég, ö hozza a reményt,
Hogy megismerem még a karácsonyi fényt,
Hogy nyílik majd az ajtó, és a télapó belép,
Hogy mondhassam, e bűvös éj de szép!"

E szép idézettel kezdtük félévzáró-karácsonyi műsorunkat december 22-én. Óvodásaink, alsós és felsös tanulóink nagy lelkesedéssel készültek és léptek fel.


A te biztonságod a te kezedben van

A te biztonságod a te kezedben van címmel Kevevára Községi Önkormányzata képzöművészeti és irodalmi pályázatot hírdetett meg. Iskolánk tanulói képzöművészeti alkotásokkal vettek részt. A december 16-án megtartott eredményhírdetésen a bíráló bizottság iskolánk tanulójának, Györfi Viktor 7. osztályos tanulónak a rajzát díjazta elsö helyezéssel.Kolompos együttes koncert

A budapesti Kolompos együttes a belgrádi Collegium Hungaricum és a Magyar Nemzeti Tanács közös szervezésében koncertot tartott Hertelendyfalván az alsós tanulók számára. A rendezvényen Dél-Bánát magyar nyelven tanuló diákjai jelentek meg, köztük iskolánk tanulói és tanítói is.Mit tudsz Torontál vármegyéről ?

November 21-én Ürményházán megtartották a XV. Mit tudsz Torontál vármegyéről elnevezésü történelmi vetélkedőt az általános iskolások számára. Az idén 11 helység iskolája vett részt. Köztük szerepelt iskolánk háromtagú csapata is.


1
2
3
4
1
2
3
4