Žarko Zrenjanin Általános Iskola
Székelykeve
A web-oldalt készítették: Szatmári Mihály, Borsós Attila; Fotók: Szatmári Mihály, ifj. Csóti Imre - Gusztáv Digital,
Ferenc István és Kerekes Viktor
Szombat,okt. 10.
Falunkban már néhány éve sor kerül a Magyar konyha napjai elnevezésű rendezvényre, amelyen részt vesznek iskolánk 8. osztályos tanulói is. Különböző dísztárgyakat, kötényeket, táskákat készítenek erre az alkalomra az osztályfőnök és a rajztanár vezetésével. A szülők is kiveszik részüket a munkában: finom pörköltet főznek, kalácsokat sütnek.

Történelmi vetélkedő
    November 6-án iskolánk csapata részt vett a szegedi Tiszaparti Általános Iskola által megszervezett Görgey Artúr nevet viselő történelmi vetélkedőn. A csapat nem ért el nagy eredményt, de felejthetetlen élményben volt része.

Szakmai továbbképzés

A Problémák a tanításban - gond vagy kihívás elnevezésü szemináriumon iskolánk tanárai részt vettek november 13-án és 14-én a kevepallósi iskolában.

Klasszikus költők a terepen

Klasszikus költők a terepen címmel a VMMI tájolási programjának egyik állomása november 20-án iskolánk volt. Műsoron a "Nem mondhatom el..." című  összeállítás szerepelt, amelyben két Radnóti-díjas, a kunszentmiklósi Tóth Péter Lóránt és bácsfeketehegyi Hajvert Ákos adta elő kedvenc Radnóti verseit.

1
2
3
4
1
2
3
4